We houden het graag overzichtelijk. Daarom onderscheiden we twee soorten lidmaatschappen.

Persoonlijk lidmaatschap

Een persoonlijk lidmaatschap geeft garantie voor een plek bij onze evenementen, we organiseren er minimaal 6 per jaar. Daarnaast ontvang je als lid onze nieuwsbrief, waarin we nieuwe evenementen aankondigen, opgedane kennis en inzichten delen binnen het thema emotionele klantbeleving.

Een persoonlijk lidmaatschap kost €150,- per jaar.

Introducé meenemen? 

We bouwen continu aan onze community. Daarom mogen onze leden ook relaties uitnodigen voor onze inspiratiesessies, als er voldoende plaats is. Een introducé betaalt €50,- voor een evenement. Wordt hij/zij lid, dan wordt dit bedrag afgetrokken van de kosten van het lidmaatschap.

Bedrijfslidmaatschap

Het bedrijfslidmaatschap biedt, naast de voordelen van een persoonlijk lidmaatschap, de mogelijkheid om met 3 mensen deel te nemen aan de evenementen van The Touchables. Een mooie manier om collega's te inspireren op gebied van klantbeleving, of om een gast kennis te laten maken met deze exclusieve kijkjes in de keuken. 

Als bedrijfslid bieden we nog een extra voordeel. Je krijgt de mogelijkheid om een boardroom challenge in te brengen. We bieden jouw directie aan mee te denken met uitdagingen op het gebied van klantbeleving. Een beperkte groep leden denkt met je mee. Hun expertise wordt dan ingezet om in een exclusieve sessie samen met jouw bedrijf oplossingsrichtingen te formuleren.
Een bedrijfslidmaatschap kost €400,-  per jaar.