Zomerborrel met trotse leden bij EVE

Op 11 juni waren we met 16 leden bij EVE - hier kregen we van ons lid André van der Zalm het inspirerende verhaal achter de ontwikkeling van het hele gebied achter Tilburg centraal station en het ontstaan van EVE. Een mooie locatie voor onze zomerborrel en voor de kick-off van een jaarlijkse feedback sessie.  

We hebben veel informatie verzameld en ook mooie gesprekken gehad. Het meest trots zijn wij op de cijfers van de vraag of onze leden The Touchables zouden aanbevelen aan vrienden en kennissen: hier scoren we bij 90% een 9 of 10…En ook niet onbelangrijk: onze leden geven onze events gemiddeld een 4,4 van de 5. We zijn dus aardig op weg naar een 9+ organisatie.

Feedback leden.jpg

Onze leden hebben ook kennis gemaakt met de brandingmethode van 23plusone. Nanda Idink heeft een korte sessie gedaan met deze methode die helpt om persoonlijke en gezamenlijke drijfveren te ontdekken. Helaas was de tijd tekort om iedereen’s keuze aan drijfveren te horen gekoppeld aan The Touchables. Hoe de 4 groepen The Touchables zagen kwam aardig overeen - een mooi startpunt voor het aanscherpen van onze positionering in de wereld van vele CX netwerken en communities. Het belangrijkste dat wij bieden als The Touchables is inspiratie, kennis en vriendschap. Hoe mooi is dat we dit terug krijgen van onze leden, want dit streven we ook na.

We hebben ook andere feedback gekregen waar we naar zullen kijken, zoals:

  • Meer en/of betere feedback van de bedrijven die we bezocht hebben. Wat hebben ze met de input gedaan?;

  • Organiseren van events bij een diversiteit aan bedrijven (denk aan bouw en zorg);

  • Een omgeving creëren (online en offline) waar onze leden de kans hebben om onderling te sparren en elkaar beter leren kennen. Het is ook goed om van elkaars fouten te leren, niet alleen te horen wat goed gaat;

  • We willen weten wat onze leden drijft (hun passie) en waar ze goed in zijn. Dan weten we ook wanneer we iemand kunnen benaderen.

Dank aan alle aanwezige leden voor hun eerlijke en zeer positieve feedback. Dit zullen we als bestuur gebruiken om The Touchables nog meer richting te geven en events te blijven organiseren die inspireren en onze community laat groeien.

The Touchables, juli 2019