De hospitality houding bij Miele

Sinds enkele jaren heeft Miele langs de A2 bij Vianen het Inspirience Center. Een plek als showcase voor alles waar Miele voor staat. Maar ook een plek waar bedrijven nieuwe producten kunnen lanceren, klant- en personeel events kunnen houden en waar consumenten zelf in kookworkshops kunnen ervaren wat voor invloed de apparatuur van Miele heeft op de smaakbeleving.

Vandaag hebben de deelnemers aan onze challenge kunnen ervaren wat een positieve hospitality houding voor invloed heeft op de beleving van mensen. We werden op een geweldige manier ontvangen en tussen de brainstorm door werden we voorzien van culinaire hoogstandjes.

Niet alleen werden wij en onze deelnemers op deze prettige manier ontvangen. Als bestuur is het ook steeds weer een genot om te ervaren van welk niveau de inbreng van onze deelnemers is.

Van de ideeën die door de groep zijn aangedragen, was er in elk geval één bij dat Miele verder gaat uitwerken. We gaan het volgen.