Boeklancering "Klanthelden in de 9+ organisatie"

Bij het oprichten van onze stichting hebben we ons laten inspireren door het 9+ gedachtegoed van Altuïtion. Na hun eerste boek "De 9+ organisatie, van marketshare naar mindshare" partners van Altuïtion Berry Veldhoen en Stephan van Slooten een tweede boek geschreven. Dit boek draagt de titel "Klanthelden in de 9+ organisatie" en is vandaag officieel gepresenteerd.

Opnieuw een verfrissend boek, doorspekt met voorbeelden van organisaties die het gedachtegoed succesvol in de cultuur en de operatie hebben weten de integreren. En bij het lezen van deze voorbeelden valt op dat het implementeren van dit gedachtegoed niet voorbehouden is aan een specifieke sector. Uitersten als Transavia en het Oogziekenhuis in Rotterdam worden aangehaald om te illustreren hoe de positieve effecten van emotionele klantbeleving kunnen worden bereikt.

Het boek is makkelijk leesbaar en een echte inspiratiebron voor mensen die meer met het onderwerp willen doen.