Onze eerste bijeenkomst

We zijn begonnen; The Touchables zijn los! Vandaag waren we te gast bij Ricoh in Den Bosch. Centraal stond de vraag hoe je in een omgeving die transformeert van focus op productie naar focus op dienstverlening kan bijdragen aan het creëren van loyale klanten.

De aanwezige deelnemers werden getrakteerd op een open en inspirerende kijk in de processen en de dilemma's waarmee de organisatie te maken heeft. In kleine groepen werden door de deelnemers ideeën gegenereerd waarmee Ricoh weer een stap verder kan. Deze ideeën zijn per groep gepresenteerd aan een afvaardiging van de directie.

Bij The Touchables is het de afspraak dat de deelnemers een open en eerlijke kijk in de keuken krijgen als de gastbedrijven erop kunnen vertrouwen dat de gedeelde informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Daarom kunnen we op deze plek niet inhoudelijk uit de doeken doen wat er zoals is gepresenteerd.

Iedereen die interesse heeft in ons gedachtegoed en onze voorgenomen events is van harte welkom om een keer een event bij te wonen. Op deze manier kun je vrijblijvend ontdekken of een lidmaatschap van The Touchables iets voor je kan zijn. Meer informatie over onze lidmaatschappen vind je hier.

We zien je graag bij één van de volgende bijeenkomsten.