Back to All Events

DAS Experience & Challenge

  • DAS Amsterdam 222 De Entree Amsterdam, NH, 1101 EE Netherlands (map)

Op 14 mei zijn The Touchables uitgenodigd door DAS voor de “DAS Experience” en een challenge. DAS is één van de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Jaarlijks lossen ongeveer 2.200 medewerkers in Nederland meer dan 100.000 conflicten op. Klanten van DAS nemen contact op als er ‘juridisch gedoe’ of een conflict is. Daar komen naast juridische aspecten ook emoties bij kijken. Hoe geef je de klantcontactstrategie vorm? Wat werkt online, via chat en email? Marketingdirecteur en tevens CX-expert Egmont Philips geeft ons tijdens deze sessie een inkijk in de "DAS experience" en op welke manier deze organisatie keuzes maakt in herontwerp van customer journeys. Hij geeft zijn visie op customer experience, we horen en zien de nieuw ontwikkelde klantcontactstrategie en denken mee over een vraagstuk in dit thema.

Customer experience bij DAS gaat over begeleiden van mensen bij levensbepalende gebeurtenissen. Das lost problemen op, maar zorgt ook dat ze voorkomen worden. Hoe kan je met data de klantbeleving verbeteren? Dat is data driven customer experience. Het gebruik van data zoals bezoekersgedrag op de website, de aard van juridische conflicten levert waardevolle inzichten op. Hoe vertaal je die waarde in service voor de klant? Bij de challenge worden we uitgenodigd mee te denken over een uitdagende customer journey.

Het programma:

15:15 - 15:30 Ontvangst bij DAS Hoofdkantoor Amsterdam
15:30 - 16:00 Welkom en introductie door Egmont Philips
16:00 - 16:30 Rondleiding
16:30 - 17:30 Challenge uitwerken en presenteren
17:30 - 18:00 Afsluiting met borrel, in de Rooftop Bar bij mooi weer!

Over DAS

Al ruim vijftig jaar helpt DAS consumenten, bedrijven en overheden bij juridische geschillen. DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om rechtsbijstand bij ontslag, een zakelijk conflict met een leverancier, onenigheid met de verhuurder van je bedrijfspand, een geschil met je aannemer na een verbouwing of een klant die niet betaalt. Dat doet zij voor verzekerden die een rechtsbijstandsverzekering hebben en daarnaast helpt Flexx van DAS mensen zonder verzekering voor een vast bedrag. DAS levert aan de zakelijke markt ook creditmanagement diensten met o.a. kredietinformatie, factoring en detachering van financieel specialisten.

Over Egmont Philips

In verschillende leidinggevende functies gaf Egmont richting aan marketing, sales en customer experience bijvoorbeeld als Global Head of external communications bij ING Group en MT lid van het landelijke kantorennet van ING. Als visiting professor hotelschool Den Haag geeft hij colleges customer experience management. Hij spreekt graag over zijn ervaringen met strategische groei en put uit de goede voorbeelden die hij heeft gezien tijdens de reizen naar bedrijven die excelleren in klantbeleving, van de VS tot in Azië.

We zijn van harte welkom met 30 deelnemers. Als introducé betaal je maar €50,-. Word je daarna lid, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Zien we je daar?Later Event: June 11
Zomerinspiratie - ledenevent