Back to All Events

Zomerinspiratie - ledenevent

  • EVE Restaurant 1046 Burgemeester Brokxlaan Tilburg, NB, 5041 SG Netherlands (map)

Deze zomer nodigen we onze leden uit voor een zomerse bijeenkomst en diner in EVE Tilburg. Deze monumentale treinloods in Tilburg is omgetoverd tot restaurant en evenementenlocatie. EVE staat voor Eten Voor Eten, en een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Een passende locatie voor deze zomerborrel en bijeenkomst voor The Touchables leden. We worden ontvangen door Roland van den Ende, één van de partners van EVE en zullen het inspirerende verhaal achter EVE horen en ervaren. 

Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events. Wij gaan het beleven! Kom allen voor inspiratie, netwerken en een feedbackmoment met onze leden. We zijn nu ruim een jaar bezig met het nieuwe bestuur en we horen graag wat goed gaat, wat beter kan en wat jullie nog meer willen halen uit onze Customer Experience Community.

En dat is niet alles - graag genieten we met jullie allemaal van een 3-gangen verrassingsmenu. De kosten voor het event en de borrel zijn voor onze rekening. Als je blijft eten zijn de kosten €25,- per persoon (inclusief menu en drankjes).

Programma

15:30 - 16:00  Ontvangst
16:00 - 17:00  Presentatie Roland van den Ende
17:00 - 18:00  Leden Feedback Uur tijdens de borrel
18:00 - 21:00  Aan tafel en netwerken

Schrijf je in!

Alle (bedrijfs)leden zijn van harte welkom. Helaas is dit event niet open voor introducés. Geef aan of je alleen naar de inspiratie- en ledensessie komt (gratis) of ook naar het diner (€25,-). We hopen jullie allemaal te zien bij EVE.