Back to All Events

Makro Challenge en proeverij

  • Makro Vianen 4 Edisonweg Vianen, UT, 4131 PC Netherlands (map)

Het nieuwe jaar begint goed! The Touchables zijn 17 januari uitgenodigd bij de Makro in Vianen voor een Challenge met diverse proeverijtjes. Makro onderscheidt zich al sinds de oprichting, dit jaar exact 50 jaar geleden, door het leveren van een totaalpakket, van een 75" televisie, het royale assortiment (kraak verse) foodproducten of kantoorbenodigdheden, alles is aanwezig bij Makro! Niet voor niets is één van de oneliners "Alles onder 1 dak". Makro blijft vernieuwen en nieuwe kanalen aanboren. Het klantengedrag verandert en Makro verandert mee. En dit zullen we ook ervaren tijdens onze proeverij en challenge.

Makro Vianen werkt continu aan de 'reis' die ze klanten laten beleven in de winkel. Met een foodcourt en meerdere verspleinen zijn er veel mooie producten te zien en te proeven. De medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Om de touchpoints duidelijker te maken en medewerkers daar zo goed mogelijk op voor te bereiden brengt Makro Vianen de customer journey in kaart. En de vakkundige input van onze leden willen ze graag horen. Na een toelichting van vestigingsmanager Kasper te Braak neemt hij ons mee de winkel in. Aan de leden van The Touchables de taak om ondanks heerlijke proeverijtjes met een objectieve blik rond te kijken. Kasper daagt ons tijdens de Challenge uit om de ervaringen van onze klantreis uit te wisselen maar ook om vorm te geven aan (een deel van) de meest ideale klantreis van Makro Vianen. Kloppen onze ervaringen met de opgestelde customer journey? Als wij een deel van de journey opnieuw ontwerpen levert vergelijking met de door Makro opgezette klantreis dan nieuwe inzichten op? Bij de borrel in de foodcourt kunnen we met elkaar verder praten.

Programma donderdag 17 januari 2019:

14:30 uur - Ontvangst met koffie/thee
14:45 uur - Welkom door Makro: “Hoe zorgt de Makro voor de optimale klantbeleving?”
15.30 uur - Rondleiding met “proeverijtjes’
16.30 uur - Het delen van bevindingen en de Challenge
17:45 uur - Afsluitende borrel met een soepje en/of hapje

Kortom, een leuke en lekkere challenge. De plaatsen zijn beperkt, we hebben ook kaarten voor introducés. Introducés betalen maar €50,-. En word je lid, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Schrijf je snel in!

Over Makro Vianen

Makro Vianen is met zijn 16.000m2 één van de grootste van de 17 Makro vestigingen. Dagelijks liggen er zo'n 40.000 artikelen in de vestiging te wachten om de ondernemer te helpen business te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld alleen al van 300 verschillende soorten kaas, 800 verschillende soorten wijn of de dik 90 soorten verse vis die dagelijks rechtstreeks vers aangeleverd worden vanuit de visafslag in Scheveningen? Hier bovenop komen er wekelijks nieuwe producten bij in het assortiment om aan de wensen van de klant te blijven voldoen. En hier hoort natuurlijk een enthousiast team van zo’n 220 medewerkers bij om de klant te helpen, van klantenservicemedewerker tot verkoopmedewerkers tot specialisten van vlees, vis en groente. Dagelijks bezoeken tussen de 1000 tot 2600 klanten de Makro vestiging in Vianen en scannen hun pas bij de ingang.