Back to All Events

The Customer Experience Game bij Rever

  • Rever Interieurprojecten 2 Radonweg Utrecht, UT, 3542 AN Netherlands (map)

HET EVENT IS VOL - HELAAS IS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK. WIL JE OP DE RESERVELIJST? MAIL DAN NAAR INFO@THETOUCHABLES.NL


Op 24 september gaan we echt aan de slag met Customer Experience. We gaan namelijk het Customer Experience Game spelen - in de zeer inspirerende omgeving van Rever Interieurprojecten in Utrecht.

Tijdens The Customer Experience Game strijden maximaal 20 deelnemers in teams tegen elkaar en worden ze uitgedaagd op het gebied van Customer Experience. Door het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten, geef je de klant een stem in je team en ga je over tot actie.

Het spel wordt geleid door Babs Asselbergs, founder van The Customer Experience Game en ervaren Customer Experience specialist.

Programma maandag 24 september 2018:

15:00 uur - Ontvangst met koffie
15:30 uur - Rondleiding bij Rever
16:00 uur - Game onder leiding van Babs Asselbergs
17:30 uur - Challenge van Rever, rondom gastbeleving en ervaring met huur van externe vergaderruimtes
18:15 uur - Borrel

Over The Customer Experience Game:
Veel bedrijven willen een betere beleving bieden aan kun klanten, maar weinig bedrijven slagen daar echt in. Ze focussen te veel op techniek, interne zaken en op hun product of dienst. The Customer Experience Game laat klantbeleving leven! Deze Game leert je dat een onderscheidende en excellente beleving voor klanten én medewerkers belangrijker is dan ooit tevoren! Door vragen en opdrachten rondom je klanten, je medewerkers en je merk te beantwoorden krijg je inzicht, ideeën en inspiratie om je écht te focussen op de klant en hen een (betere & consistente) beleving te bieden.
Bovendien heb je veel lol met elkaar en leer je elkaar en elkaars kwaliteiten beter kennen.

Over Rever Interieurprojecten
Rever een full-service bureau voor interieurprojecten. Het Belevingscentrum in Utrecht is een creatieve plek waar gewerkt wordt en de ruimtes ook gebruikt worden voor bedrijven die een inspirerende vergaderruimte zoeken. Er zijn meerdere ruimtes - geschikt voor presentaties, diners of brainstormsessies.

 

Earlier Event: June 28
Challenge bij The Grand Amsterdam
Later Event: November 21
Nederlandse Spoorwegen Inspiratiesessie