Back to All Events

Inspiratiesessie Sydney Brouwer in het Miele Experience Center

  • Miele Experience Center De Limiet Vianen, UT, 4131 Netherlands (map)

The Touchables nodigt haar leden en introducés uit om te ervaren wat de ultieme Customer Experience is. Op 4 april 2018 ontvangen we jullie voor een exclusief event in het prachtige Miele Experience Center, waar consumenten op een zeer plezierige manier ervaren wat Miele kan betekenen voor hun huishouden. Miele verzorgt een rondleiding. Hierna spreekt Sydney Brouwer over Klantgericht Leiderschap - ook de titel van zijn nieuwe boek dat pas eind april officieel gelanceerd gaat worden! 

Sydney heeft onderzoek gedaan naar tientallen organisaties die voorop lopen op het gebied van klantgerichtheid en hun leiders. De 8 principes uit dit boek helpen leiders bij het bouwen en behouden van een klantgerichte cultuur. Deelnemers krijgen na afloop van onze inspiratiesessie een exemplaar van het boek mee naar huis.

Programma:  

16:00 - 16:30 Ontvangst met koffie
16:30 - 17:15 Rondleiding Miele Experience Center
17:15 - 18:15 Presentatie in het Theater van Sydney  Brouwer
18:15 - 19:00 Afsluitende borrel

Een speciaal event: gratis voor onze leden. Word je lid voor 20 maart 2018, dan is dit event ook gratis. Introducés betalen €50,-: wees er snel bij, want op is op!

Earlier Event: February 5
The Touchables 2018: hospitality voorop
Later Event: April 25
De DNB Experience en Challenge