Back to All Events

Challenge bij Tribes Utrecht

Tribes: kantoorplek of een levendige community?

Flexwerk plekken zijn hot - kleine bedrijven en zelfstandigen zoeken steeds vaker een kantoorplek waar ze in contact komen met andere bedrijven. In mei 2015 is Tribes begonnen met "inspiring work places for business nomads". Geïnspireerd door de gedachte dat werk efficiënter kan, maar vooral dat werken weer leuk kan worden. Een inspirerende omgeving kan de sleutel zijn die missie te laten slagen. De oprichters onderzochten de behoeften van moderne zakenmannen en –vrouwen en gebruikten deze kennis bij het ontwikkelen van het Tribes concept. Zo kregen ze een perfecte match tussen de emotionele touch en de technische touch. Iedere vestiging heeft een eigen Tribe: we nodigen jullie uit in Utrecht bij de Secoya Tribe.

Tijdens deze challenge nodigen Marc Oosterkamp van Tribes Utrecht en The Touchables jullie uit om mee te denken over de plek die Tribes in (kan) nemen in het succes en behoeften van de hedendaagse professionals. Aan de hand van 23plusOne, een branding methode op gebied van emotionele drijfveren, zullen we samen de behoeften van de Tribes community en de positie van Tribes in het landschap van kantoorplekken onderzoeken. En zo helpen we als betrokken Tribes en Touchables leden allen de vraag te beantwoorden: hoe sluit Tribes aan op de wensen van een hedendaagse working community?

Programma:

15:30 Ontvangst
16:00 Korte introductie en rondleiding
16:30 Challenge
18:00 Afsluitende borrel

Praktisch:

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar: 15 voor The Touchables leden, inclusief introducées, 10 voor Tribes leden
Parkeren kan voor de deur

Locatie:

Tribes Utrecht Papendorp
Secoya Campus Gebouw C
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht
 

 
Earlier Event: May 24
Inspiratiesessie bij HP Inc
Later Event: February 5
The Touchables 2018: hospitality voorop