Back to All Events

Inspiratiesessie bij HP Inc

Klantbeleving als enabler voor innovatie

Anderhalf jaar geleden vond de grootste bedrijfssplitsing ooit plaats in de technologie sector. Hewlett Packard (1939) splitste zich in HP Inc. en Hewlett Packard Enterprise. Daarmee ontstond met HP Inc. de ‘grootste start-up’ aller tijden. Een kans om de organisatie hernieuwd te profileren en een frisse cultuur te realiseren. Sinds de start van HP Inc. is het bedrijf in dalende markten gegroeid en heeft het grote innovaties gedaan in 3D-printing en immersive computing. Centraal in het succes van HP staan, naast de medewerkers, partners en uiteraard klanten. Daarom heeft HP haar partners en klanten zoveel mogelijk betrokken in het transformatie process. In deze inspiratiesessie zullen Managing Director Rob Idink en Communications Manager Herbert Wormgoor ons meenemen in de reis van de splitsing, de kick-off en de verdere transformatie. Een reis van betrokkenheid en binding en van positieve energie en in toenemende mate het benaderen van zakelijke klanten als consument.

Onderdeel van deze sessie is tevens een rondleiding in het HP Customer Welcome Center waar HP naast de nieuwste printers en computers een aantal innovaties zal laten zien: Personalized mass printing (Coca Cola, Tony Chocolonely); 3D printing (HP Multi Jet Fusion); HP Sprout, hoe een 3D computer een totaal nieuwe ervaring schept voor uiteenlopende sectoren, van onderwijs, gezondheidszorg en retail. Deze sessie draait om innovaties om verrassende ervaringen te creëren: dit willen jullie toch ook beleven?

Programma:

16:00 Ontvangst
16:30 Inspiratiesessie inclusief rondleiding
18:00 Afsluitende borrel

Praktisch:

- Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor The Touchables leden, inclusief introducées
- Parkeren kan voor de deur

Locatie:

HP Inc
Startbaan 16
1187XR Amstelveen

 
Earlier Event: March 15
GECANCELLED: Challenge bij Ahrend
Later Event: June 15
Challenge bij Tribes Utrecht