Back to All Events

Ledenvergadering The Touchables bij Lloyd Hotel

We nodigen graag onze leden uit bij het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam. Voorafgaand aan de challenge van het Lloyd Hotel willen we jullie bijpraten over The Touchables: tijd voor reflectie, maar vooral tijd om jullie op de hoogte brengen onze plannen - en daar willen we graag jullie mening over.

Na de challenge van Lloyd Hotel is er ook een mogelijkheid tot dineren bij Lloyd Hotel. voor een zeer vriendelijke prijs. Een 3-gangen diner, inclusief 3 drankjes voor Euro 35,- p.p.. Dan is er echt tijd om elkaar beter te leren kennen.

Op het aanmeldformulier kan je voor alle drie de onderdelen apart opgeven. 

Wanneer
Donderdag 26 januari 2017
16.00 – 17.00 uur: Ledenvergadering
17:00 - 19:00 uur: Challenge Lloyd Hotel
Vanaf 19:00: Diner (eigen kosten - apart aanmelden)

Locatie
Lloyd Hotel & Cultural Embassy
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam