Back to All Events

Challenge bij Lloyd Hotel in Amsterdam

‘Hoe kunnen we de 1 tot 5 sterren ervaring voor, tijdens en na het verblijf verbeteren?’

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1 tot 5 sterren hotel ter wereld. Alle 117 kamers zijn uniek. In de praktijk blijkt het een hele uitdaging te zijn om verwachtingen van gasten te managen en te overtreffen. Hoe breng je dit concept over via verschillende kanalen die hier niet op zijn ingesteld en hoe informeer je gasten?

In deze challenge ervaren we eerst de diversiteit in het hotel. Daarna zullen we met elkaar in 3 rondes deze uitdaging aan te gaan. Leden gaan voor, introducés zijn welkom als er nog plaats is.

Voorafgaand aan deze challenge vindt de ledenvergadering plaats (van 16:00 - 17:00). En voor degene die nog meer willen ervaren, wordt er vanaf 19.00 uur, tegen een vriendelijke tarief van € 35,- een 3-gangen diner inclusief 3 drankjes aangeboden in het Lloyd Restaurant. 

Op het aanmeldformulier kan je voor alle drie de onderdelen apart opgeven. 

Wanneer
Donderdag 26 januari 2017, 17.00 – 19.00 uur
Diner: 19:00 (eigen kosten - apart aanmelden)

Locatie
Lloyd Hotel & Cultural Embassy
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam