Back to All Events

Challenge bij Dirkzwager Advocaten & Notarissen

In deze challenge zal Marcel Hielkema, directeur Dirkzwager advocaten & notarissen, eerst uitleggen welke vernieuwende koers zij sinds jaren varen op het gebied van kennis delen. Dit heeft hen succes gebracht: zij staan al jaren in de top van meest innovatieve juridische dienstverleners. De uitdaging zit er nu in: wat is de volgende stap op het gebied van juridische dienstverlening en kennisdeling? Welk businessmodel is mogelijk om het kennisdelen te continueren én als zelfstandig onderdeel succesvol te laten bijdragen aan Dirkzwagers groei?

Denk met ons mee. Leden van The Touchables gaan voor. Meld je hier aan.

Locatie
Kantoor Dirkzwager
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

 
Earlier Event: November 17
The Customer Experience Game